Sådan startede det

Jeg startede med at male, da jeg boede i Norge (1992-1999). Her blev jeg inspireret af den norske almuemaling, Det blev i midlertidig ikke til så meget, men kimen var lagt til min kunstneriske udfoldelse på lærred.

Dag Vatle
Jeg startede hos billedkunstneren Dag Vatle. I første omgang med at lære at tegne. Jeg har altid været glad for at tegne, men det var aldring meget mere end at tegne modebilleder og kopiere Christel, som på den tid var store illustrator for blandt andet Søndags BT.
Efter tegnekurset hos Dag fik jeg lyst til at fortsætte på hans male-kursus. Og det fortsatte jeg med i et par år, indtil vi rejste hjem i 1999.

Billedskolelærer
Senere fik jeg lov til at undervise ungerne på Blistrup Skole i billedkunst, og jeg fik behov for at fordybe mig mere i billedkunsten.

Fotografering
Det blev fotograferingen, der efterfølgen fangede mig, og maleriet blev lagt på hylden. Gennem mit arbejde som fotojournalist på netaviserne i Gribskov, fik jeg mulighed for at gå til kunstudstillinger for at skrive og fotografere ved ferniseringer.

Kattegatkunstnerne
På et tidspunkt var jeg medlem af kunstsammenslutningen Kattegatkunstnerne som fotograf og udstillede en enkelt gang, men syntes ikke det lige var mig. Jeg forblev dog gennem årene at været tilknyttet gruppen som webdesigner for hjemmesiden: Kattegatkunstnerne.dk

Gennem netop de nye mennesker jeg mødte, kom jeg i 2017 i forbindelse med billedkunstneren Gerry Dinnage, som netop startede et kursus. Jeg tilmeldte mig, og det blev starten til den genfødte interesse og passion.

Min stil eller manglende stil Jeg er i process med at finde min egen stil og forsøger mig i forskellige udtryk, men mon ikke det bliver i det naive, at jeg finder min hjemmebane.