Sådan startede det

Jeg har altid været glad for at bruge mine hænder og hoved kreativt. Som barn var det dukker, jeg lavede af skumgummi, så syede jeg og strikkede tøj til mine dukker – og til mig selv. Så kom computeren, og det blev til grafik, billedbehandling og senere webdesign. Og endelig fotografering og at skrive.
Maleri
Indimellem har jeg tegnet og malet, men det var først, da jeg boede i Norge (1992-1999), det for alvor tog fat. Her blev jeg inspireret af den norske almuemaling, Det blev kimen til min kunstneriske udfoldelse på lærred.
Dag Vatle
Ved et tilfælde startede hos en af Norges kendte billedkunstnere Dag Vatle. I første omgang med at lære at tegne.
Efter tegnekurset hos Dag fik jeg lyst til at fortsætte på hans male-kursus. Og det fortsatte jeg med i et par år, indtil vi rejste hjem i 1999. Han var både dygtig og inspirerende og lærte mig evnen til at ’se’.
Billedskolelærer
Senere fik jeg lov til at undervise ungerne på Blistrup Skole i billedkunst, og jeg fik behov for at fordybe mig mere i billedkunsten. Man lærer meget af at skulle lære andre.
Fotografering
Det blev fotograferingen, der efterfølgende fangede mig, og maleriet blev lagt på hylden. Gennem mit arbejde som fotojournalist på netaviserne i Gribskov, fik jeg mulighed for at gå til kunstudstillinger for at skrive og fotografere ved ferniseringer i lokalområdet.
Gerry Dinnage
Da jeg for et par år siden blev alene, følte jeg at tiden var inde til at genoptage malingen igen, og da billedkunstneren Gerry Dinnage i Gilleleje inviterede til malekursus sprang jeg til. Det har jeg ikke fortrudt.
Min store kærlighed til det naive stammer helt tilbage til billedkunstneren Per Arnoldi, der med sine enkle streger og varme farver fik mig til at føle mig godt tilpas.

Mens jeg hos Gerry går i dybden med forskellige udtryk inden for malekunsten, er det mine skæve huse, jeg hygger mig med i min dagligdag. Jeg opdagede hurtigt at folk straks fik et smil på læben, når de kiggede på de lidt klodsede huse og varme farver, for…

Glæde og varme og ikke mindst glade smil, kan vi nok aldrig få nok af.

Malerier 20 x 20. Kr. 300,-

Malerier 20 x 30 m. ramme – kr. 350

Malerier 24 x 33 – kr. 375

Maleri 30 x 30 m. ramme – kr. 450,-

Malerier 30 x 40 – kr. 500,-

Malerier 30 x 50 – kr. 550,-

Malerier 40 x 40 – kr. 700,-

Malerier 40 x 60 – kr. 1100,-

Malerier 50 x 60 – kr. 1400,-

Malerier 40 x 120 – kr. 1900,-

Malerier 40 x 100 – kr. 1300,-