Forskellige dyr

Selvom jeg elsker hunde allerhøjest, har jeg også et godt øje til andre dyr. Ikke underligt da min far var dyrlæge. Jeg lærte respekten og kærligheden til alle dyr.

Som barn havde vi en hamster. Den var ret underholdende, for af en eller anden årsag var den en rigtig udbryder, og mange gange fandt vi den de mærkeligste steder. En gang havde den gnavet sig igennem en række bøger i bogreolen. Dens endeligt blev i en stor krukke med brun sæbe. Der led den en grusom død.

Ænder og gæs
Da vi boede i England, blev jeg gang på gang udfordret med – en due, der var fløjet forkert og kommet til skade. Den havde vi som tam meget længe indtil den blev rask og fandt andre græsgange. Den kom dog tilbage og præsenterede os for sin mage en meget grim by-due. De spiste hos os, men forsvandt igen for good – en gæsling der var ved at drukne i kanten af en sø og moderløse ællinger, der generøst blev donneret til os af den nærliggende Childrens farm.  har endte hele bundtet, da vi skulle rejse videre til Norge. -Åh glemte lige at vi også havde to marsvin.