Sådan startede det

Jeg startede med at male, da jeg boede i Norge (1992-1999). Her blev inspireret af den norske almuemaling, Det blev i midlertidig ikke til så meget, men kimen var lagt til min kunstmaler glæde.

Jeg startede hos billedkunstneren Dag Vatle. I første omgang med at lære at tegne. Jeg har altid været glad for at tegne, men det var aldring meget mere end at tegne modebilleder og kopierede Christel, som var den tids store illustrator for blandt andet Søndags BT.

Efter tegnekurset hos Dag fik jeg lyst til at fortsætte på hans male-kursus. Og det fortsatte jeg med i et par år, indtil vi rejste hjem i 1999.

Senere fik jeg lov til at undervise ungerne på Blistrup Skole i billedkunst, og jeg fik behov for at fordybe mig mere i billedkunsten.

Det blev fotograferingen, der efterfølgen fangede mig, og maleriet blev lagt på hylden. Gennem mit arbejde, som fotojournalist, på netaviserne fik jeg mulighed for at gå til kunstudstillinger for at skrive og fotografere ved ferniseringer.

På et tidspunkt var jeg medlem af kunstsammenslutningen Kattegatkunstnerne som fotograf og udstillede en enkelt gang. Gennem årene har jeg været tilknyttet gruppen som webdesigner for hjemmesiden: Kattegatkunstnerne.dk

Gennem netop de nye mennesker jeg mødte, kom jeg i 2017 i forbindelse med billedkunstneren Gerry Dinnage, som netop startede et kursus. Jeg tilmeldte mig, og det blev starten til den genfødte interesse.

Jeg er i process med at finde min egen stil og forsøger mig i forskellige changer, men mon ikke det bliver i det naive, at jeg finder min hjemmebane.

Billede 20 x 20, kr. 250,-